Leuk dat je op onze website komt kijken!

Wij zijn Mattanja de Graaf en Josine Oosterveld. Twee leerkrachten uit Ede die een nieuwe uitdaging aan gingen door Studio Sprankel te beginnen.

In 2017 zijn we gestart met onze webshop. Hoewel we aanvankelijk zijn begonnen met de verhuur van verjaardagsdozen, verkoop van kaarten en zelfgemaakte tassen bleek al snel dat de geloofsopvoedingspakketten die we maakten goed in de smaak vielen. Dit hebben we uitgebreid naar bijbelkaartjes die gebruikt kunnen worden in het gezin. Onze missie is om gezinnen te helpen om de geloofsopvoeding handen en voeten te geven. We weten dat dit onderdeel van de opvoeding soms lastig is om vorm te geven. Door ons beroep als leerkracht en door onze ervaring als moeders kunnen we hier mooie producten voor maken die ook goed te gebruiken zijn in de praktijk.

Onze producten zijn gevarieerd. Je kan bij ons terecht voor complete geloofsopvoedingspakketten waarin je met je gezin toeleeft naar een christelijke feestdag, maar ook voor de bijbelse kaartjes die je in combinatie met je eigen kinderbijbel gebruikt. De laatste zijn erg geschikt voor bijvoorbeeld gebruik na de maaltijd. Ook willen we altijd iets actiefs toevoegen door een knutsel, liedje of een opdracht.

De geloofsopvoedingspakketten zijn uitgebreider, deze bevatten bijvoorbeeld knutselwerkjes, verhalen, posters, poppetjes om het verhaal uit te spelen, ideeën voor activiteiten en liedjes, links en kleurplaten.

 Onze sprankelende producten geven ouders, maar ook anderen die kinderen over Gods Liefde willen leren, zoals kinderwerkers, gastouders en leerkrachten handvatten om op een leuke, laagdrempelige manier over God te vertellen. Zo leert ieder kind op zijn eigen niveau iets over God.

 

Wij werken samen met Danielle Koudijs van Power to the Mama’s. Ben je geïnteresseerd in geloofsopvoeding neem dan een kijkje op haar pagina www.powertothemamas.nl.

 

Naast onze geloofsopvoedingsproducten maken we ook activiteitenkaartjes voor kinderen. Deze kaarten bevatten leuke activiteiten die je kinderen kunnen doen. Soms een spelletje, soms een opdracht. Daarnaast verkopen we ook zelf ontworpen kaarten, stationary, tassen en gehaakte cadeautjes van Emanuelle Overeem (Met Liefde).

 

 

© 2017 - 2022 Studio Sprankel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel