.
.
.
Privacyverklaring Studio Sprankel (www.bijstudiosprankel.nl)
Mei 2018

Identiteit van de onderneming
Studio Sprankel staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67618146. Het BTW-nummer is NL857095237B01.

Contactgegevens
Josine Oosterveld, Willem Witsenlaan 30, 6717 JD Ede. (geen bezoekadres)
info@bijstudiosprankel.nl, 0318 - 621852

Persoonsgegevens
Klanten en geïnteresseerden kiezen zelf welke gegevens zij delen met Studio Sprankel. Gevraagde gegevens zijn naam, mailadres, en bij het plaatsen van orders de NAW (adres)gegevens.


Doel
Persoonsgegevens die op onze site verzameld worden zijn uitsluitend bedoeld voor het afhandelen van orders in de webwinkel en informeren van nieuwsbriefabonnees middels onze digitale nieuwsbrief. Daarnaast worden de gegevens verwerkt in onze boekhoudsoftware van MijnWebwinkel.

De persoonsgegevens worden door ons uiterst vertrouwelijk behandeld. Geïnteresseerden schrijven zichzelf in voor onze nieuwsbrief middels een directe inschrijving, of door in het bestelproces binnen de webwinkel de optie ‘Nieuwsbrief ontvangen’ aan te vinken. De persoonsgegevens worden door ons systeem binnen een beveiligde omgeving uitgewisseld met het mailingsysteem van MijnWebwinkel.

We maken gebruik van betalingssysteem iDeal via MijnWebwinkel.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
Personen zijn te allen tijde in de gelegenheid hun mailvoorkeuren aan te passen of zich uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Personen hebben te allen tijde het recht tot inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. Tevens hebben personen het recht om bezwaar te maken tegen opname en verwerking van persoonsgegevens. De gegevens zijn met toestemming verkregen; deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door de persoon in kwestie. Klachten in deze kunnen gemeld worden via de Autoriteit Persoonsgegevens.
In het geval van bestellingen in de webshop zijn de persoonsgegevens noodzakelijk voor een correcte afhandeling van de order. Niet verstrekken van de persoonsgegevens of intrekking van toestemming om de persoonsgegevens te gebruiken heeft als gevolg dat orders niet voltooid kunnen worden.
Verstrekte gegevens worden door ons 10 jaar in het systeem bewaard, of uiterlijk tot aan wijziging of verwijdering door de klant zelf.

Cookies
Mijnwebwinkel maakt gebruik van Cookies. Deze cookies worden door ons uitsluitend geanonimiseerd gebruikt in Google Analytics.

Verwerkersovereenkomst
Wij hebben een verwerkersovereenkomst met MijnWebwinkel. Deze is te vinden op onze website.



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2017 - 2020 Studio Sprankel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel