Navigatie

Studio Sprankel

Info@bijstudiosprankel.nl


 

 

Privacyverklaring Studio Sprankel (www.bijstudiosprankel.nl)
Mei 2018

Identiteit van de onderneming
Studio Sprankel staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 67618146. Het BTW-nummer is NL857095237B01.

Contactgegevens
Josine Oosterveld, Willem Witsenlaan 30, 6717 JD Ede. (geen bezoekadres)
info@bijstudiosprankel.nl, 0318 - 621852

Persoonsgegevens
Klanten en geïnteresseerden kiezen zelf welke gegevens zij delen met Studio Sprankel. Gevraagde gegevens zijn naam, mailadres, en bij het plaatsen van orders de NAW (adres)gegevens.


Doel
Persoonsgegevens die op onze site verzameld worden zijn uitsluitend bedoeld voor het afhandelen van orders in de webwinkel en informeren van nieuwsbriefabonnees middels onze digitale nieuwsbrief. Daarnaast worden de gegevens verwerkt in onze boekhoudsoftware van MijnWebwinkel.

De persoonsgegevens worden door ons uiterst vertrouwelijk behandeld. Geïnteresseerden schrijven zichzelf in voor onze nieuwsbrief middels een directe inschrijving, of door in het bestelproces binnen de webwinkel de optie ‘Nieuwsbrief ontvangen’ aan te vinken. De persoonsgegevens worden door ons systeem binnen een beveiligde omgeving uitgewisseld met het mailingsysteem van MijnWebwinkel.

We maken gebruik van betalingssysteem iDeal via MijnWebwinkel.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
Personen zijn te allen tijde in de gelegenheid hun mailvoorkeuren aan te passen of zich uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Personen hebben te allen tijde het recht tot inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. Tevens hebben personen het recht om bezwaar te maken tegen opname en verwerking van persoonsgegevens. De gegevens zijn met toestemming verkregen; deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door de persoon in kwestie. Klachten in deze kunnen gemeld worden via de Autoriteit Persoonsgegevens.
In het geval van bestellingen in de webshop zijn de persoonsgegevens noodzakelijk voor een correcte afhandeling van de order. Niet verstrekken van de persoonsgegevens of intrekking van toestemming om de persoonsgegevens te gebruiken heeft als gevolg dat orders niet voltooid kunnen worden.
Verstrekte gegevens worden door ons 10 jaar in het systeem bewaard, of uiterlijk tot aan wijziging of verwijdering door de klant zelf.

Cookies
Mijnwebwinkel maakt gebruik van Cookies. Deze cookies worden door ons uitsluitend geanonimiseerd gebruikt in Google Analytics.

Verwerkersovereenkomst
Wij hebben een verwerkersovereenkomst met MijnWebwinkel. Deze is te vinden op onze website.



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 13-03-2018 - Vandaag begonnen met mijn 2,5 jarige peuter aan het superleuke...  lees meer
  • 10-02-2018 - Het paaspakket is binnen. Wat leuk en verzorgd samengesteld! Op...  lees meer
  • 06-02-2018 - Gister het paasproject opgehaald!
    Wat een super leuk pakket, echt aangenaam...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2018 Studio Sprankel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.